Amare Baby Spa & Coaching
te Leidschendam-Voorburg

Aangenaam. Ik ben Tamara Martina trotse eigenaar van Amare Baby Spa & Coaching. Moeder van drie kinderen en opgeleid als kinder- en jeugdverpleegkundige. Ik ben vele jaren werkzaam geweest in een kinderziekenhuis en op het consultatiebureau. Het werken met kinderen en baby’s in het bijzonder heb ik altijd heel erg leuk gevonden. 

Ik wil ouders en hun baby tijdens hun bezoek in de spa een heerlijk rustgevend momentje bieden. Daarnaast kan ik jullie mogelijke vragen beantwoorden en weer een stukje verder op weg helpen in het ‘ouder zijn’. 

Ik bied jouw baby de mogelijkheid om in een speciaal ontworpen bad een rustgevende en ontspannende floatingsessie te ervaren. De temperatuur van het water is rond de 37 graden. Het warme water is vrij van chemicaliën en chloor. De babyspa is geschikt voor baby’s vanaf twee weken tot 1 jaar. 

Tijdens het floaten zal je zichtbaar merken dat jouw kind zich volledig zal ontspannen. Het warme water is voor de meeste kinderen lekker kalmerend. De zachte tegendruk van het water werkt ontspannend bij krampjes. Het bewegen/trappelen in het water heeft een positief effect op de spijsvertering. Het floaten is een actieve maar ook ontspannen activiteit voor jouw baby.
Floaten is goed voor het versterken van de longcapaciteit, ontwikkeling van de spieren, bevordert de zwemreflexen, coördinatie en zelfbewustzijn.

Na het floaten is het tijd voor de massage. Ik doe de massage voor op een pop en jullie masseren je kindje. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik jullie baby masseer, maar ik wil jullie handvatten geven zodat je thuis ook je baby kan masseren. Van babymassage weten we dat het positieve effecten heeft op de baby, maar het heeft ook zeker positieve effecten voor de ouder. Voor beide geldt dat de massage een moment van ontspanning biedt. Een ontspannen baby valt makkelijker in slaap. Ouders die hun kind masseren ervaren een moment van rust, je leert je kindje nog beter kennen.

Ik maak gebruik van duurzame producten. Het badtextiel waar ik mee werk is van het merk Koeka en zij werken met organisch katoen. Voor de lichaamsverzorging gebruik ik producten van Weleda. De babyolie van Weleda bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vegan.                                                             

Je gaat samen met je baby voldaan naar huis en je kunt samen terugkijken op een mooie, bijzondere ervaring.

Er zijn twee baden beschikbaar. Je kunt ook een duo-afspraak maken voor nog een bevriende ouder met kind.